Po roku przerwy i zdobyciu ostatniego mistrzostwa morskiego 2016 przez niejakiego Macieja K. z Błonia organizujemy kolejną edycję tych cyklicznych zawodów morskich Dorsze 2017 Władysławowo.Kuter Nereida.Koszt wypłynięcia 160zł./os (w tym 1 posiłek ciepły na kutrze)
Termin 5 maja 2017(Piątek) wyjazd z Błonia 4 maj wieczorem powrót w piątek w nocy.Wyjazd zorganizowany przez koło nr 9 i tylko dla jego członków.Transport busem Prezes obiecał Sponsoring,

Liczba miejsc ograniczona decyduje kolejność zgłoszeń oraz przedpłata w wysokości 160 zł.(nie rezerwujemy miejsc bez wpłaty)
Rezerwacji proszę dokonywać Sklep Szuwarek Błonie Sienkiewicza 5 kontakt tel.601 898 567 Piotrek przedpłaty można dokonać bezpośrednio w sklepie lub u mnie po umówieniu się telefonicznym.Oczywiście z naszej strony gwarantujemy jak zwykle niezapomniane wrażenia najlepszą atmosferę na świecie

Na razie nie rezerwowałem następnych terminów zobaczymy jak się będzie rozwijała sytuacja z pogodą.
Zgłoszenia przyjmujemy do 14 kwietna lub do wyczerpania miejsc z uwagi na to że szyper zobligował mnie do podania ostatecznej liczby uczestników do tej daty,

Tak czy siak Przygoda czeka zapraszam jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE

Do zobaczenia